Nosaltres
Fruites Sureda som una petita empresa familiar que ens dediquem al treball de la terra des de fa generacions amb l’objectiu d’oferir productes de proximitat, diferenciadors i de qualitat.
La peculiaritat calcària, el vent de tramuntana i la proximitat al mar del massís del Montgrí, al nord-est de la comarca del Baix Empordà, propicien unes característiques úniques per als nostres productes.
Nosaltres
Fruites Sureda som una petita empresa familiar que ens dediquem al treball de la terra des de fa generacions amb l’objectiu d’oferir productes de proximitat, diferenciadors i de qualitat.
La peculiaritat calcària, el vent de tramuntana i la proximitat al mar del massís del Montgrí, al nord-est de la comarca del Baix Empordà, propicien unes característiques úniques per als nostres productes.
Els nostres olis
L’OLI PEDRIGOLET PREMIUM i L’OLI PEDRIGOLET, olis d’oliva verge extra ecològics en conversió, són productes de categoria superior obtinguts directament d’olives ARGUDELL, varietat autòctona de l’Empordà, i d’oliveres situades dins el Parc Natural del Massís del Montgrí.
Són olis 100 % naturals i de proximitat.
Els nostres olis
L’OLI PEDRIGOLET PREMIUM i L’OLI PEDRIGOLET, olis d’oliva verge extra ecològics en conversió, són productes de categoria superior obtinguts directament d’olives ARGUDELL, varietat autòctona de l’Empordà, i d’oliveres situades dins el Parc Natural del Massís del Montgrí.
Són olis 100 % naturals i de proximitat.
Oliveres centenàries
Les nostres oliveres estan conreades a partir de la saviesa i els valors que ens van transmetre els nostres pares i avis. La seva gran estima per la natura i la seva manera de fer ens han permès cultivar els nostres olivars de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, evitant qualsevol tipus de pesticides, i crear així uns productes incomparables.
El nostre procès
EXPERIÈNCIA
Gràcies a la nostra experiència, sempre hem tingut molt clar que per obtenir un producte singular i conservar les seves aromes i propietats cal tenir-ne cura des de l’arbre al plat.
QUALITAT
És per aquest motiu que la collita efectuada durant els mesos d’octubre i novembre es fa mitjançant treball manual a fi de preservar la màxima qualitat de les olives i per perjudicar el mínim possible les oliveres.
TECNOLOGIA
El ràpid trasllat a un dels trulls més moderns i cuidats del país, la premsada en fred i la combinació de les últimes tecnologies són la clau imprescindible per obtenir uns olis amb un gust i sabor únics que garanteixen que el producte final sigui exitós a totes les taules.
Segueix-nos a Instagram
© 2022 EFA SUREDA CASANOVAS SL · Política de privacitat · Política de galetes · Avís legal